Мікро - Мінераліс (Бор) + МЕ Мінераліс Україна
- 170 грн/л
Норма використання мікродобрив Мікро- Мінераліс (Бор)
Культури |
Витрата препарату |
У якій фазі розвитку рослини вносити |
Кількість максимальних обробок |
Бобові |
1-1,5 літри на гектар |
На початку бутонізації , коли наливається зерно |
2 |
Соняшник |
1-1,5 літри на гектар |
У фазі двох-трьох пар листя, п'яти-шостіх пар листя |
2 |
Кукурудза |
1-1,5 літри на гектар |
У фазі семи-дев'яти листків |
1 |
Ріпак |
1-1,5 літри на гектар |
У фазі формування чотирьох-шести листків, у фазі ще однієї вегетації та бутонізації |
3 |
Буряк |
1-1,5 літри на гектар |
У фазі шести-восьми листків, у фазі десяти-дванадцяти листків і перед змиканням рядів |
3 |
Плодово-ягідні рослини, садові, виноградники |
2-4 літри гектар |
У період вегетації |
3-4 |
Овочі |
1-1,5 літри на гектар |
Через кілька тижнів після появи сходів, кожні десять днів після першого внесення препарату (ще двічі) |
3 |
Картопля |
1-1,5 літрів на гектар |
У фазі бутонізації |
1 |
Витрата робочої рідини від 250 до 300 літрів на гектар для овочів та польових рослин, а також від 600 до 1000 літрів на гектар для плодово-ягідних культур та винограду.
Переваги
Завдяки використанню даного мікродобрива вдається усунути нестачу бору в культурах та регулювати процес запилення, стежити за вуглецевим та білковим обміном, стимулювати синтез фітогормонів. Підвищується розмір урожаю, якість його зростає. Зростає і імунітет, стресостійкість культур, їхня сприйнятливість до хвороб бактеріального характеру знижується.
Що входить до складу мікродобрив - амонійно - карбоксилатні комплекси
N |
B |
2 |
10 |
Наслідки нестачі бору в культурах:
- Накопичуються феноли (йдеться про токсичні сполуки життєдіяльності культур);
- Гальмується розвиток генеративних органів - знижується кількість квіток і зав'язей, знижується кількість насіння і самих стручків, з'являється дуплистість картоплі та буряку , розвивається коренева гнилизна, припиняють рости листя у соняшнику;
- Деформується листя;
- Затримується розвиток пилку.
Плюси Мікро- Мінераліс (Бор) + МЕ
- Інноваційні технології дозволяють не надавати фітотоксичного впливу на культури;
- Збільшує вміст цукру;
- продовжує термін зберігання продуктів;
- Містяться мікроелементи, які сприяють якнайшвидшому і повному засвоєнню бору культурами;
- Розвиваються генеративні органи;
- Підвищується здатність культур у боротьбі з бактеріальними захворюваннями, дуплистістю плодів, гниллю;
- Зростає кількість суцвіть, вони не відпадають.
Аналоги