Мікро - Мінераліс (Марганець) Мінераліс Україна
- 125 грн/л
Норма витрати мікродобрив Мікро- Мінераліс (Марганець)
Культури |
Витрата препарату |
У якій фазі розвитку рослини вносити |
Кількість максимальних обробок |
Томати |
1-1,5 літри на гектар |
У фазі укорінення, бутонізації , коли масово утворюються плоди |
3 |
Соняшник |
1-1,5 літри на гектар |
У фазі двох-трьох пар листя, п'яти-шостіх пар листя |
2 |
Кукурудза |
1-1,5 літри на гектар |
У фазі трьох-п'яти листків та семи-дев'яти листків |
2 |
Ріпак |
1-1,5 літри на гектар |
У фазі стеблування та бутонізації |
2 |
Буряк |
1-1,5 літри на гектар |
У період змикання міжрядь та перед змиканням рядів |
2 |
Ярий ячмінь, озима пшениця |
1-1,5 літрів гектар |
У фазі кущіння, у фазі виходу в трубку, коли починає наливатися зерно |
3 |
Горох, Соя |
1-1,5 літри на гектар |
У фазі трьох-п'яти листя, у фазі бутонізації , у початковій фазі наливання бобових |
3 |
Картопля |
1-1,5 літрів на гектар |
У фазі стеблування, бутонізації |
2 |
Норма витрати робочого розчину від 200 до 300 літрів на гектар для польових рослин.
Мікро- Мінераліс (Марганець) є легкозасвоюваним і універсальним рідким мікродобривом, яке призначене, щоб виконати позакореневе підживлення сільгоспрослин , що мають чутливість до нестачі марганцю.
Що входить до складу мікродобрив Мікро - Мінераліс (Марганець) - амонійно - карбоксилатного комплексу
N |
Mn |
1 |
10 |
Яку роль виконує марганець у житті культур
Марганець покликаний активізувати ферменти в рослинах, накопичуватися в листі та брати участь у фотолізі води. Він виступає як компонент фотосистеми, благотворно впливає на накопичення та переміщення цукру з листя в коренеплід, виконує стимуляцію виникнення нової тканини при рості рослин. Завдяки марганцю краще поглинається залізо із ґрунту, відсутній хлороз. У разі відсутності магнію швидко падає виділення кисню у момент фотосинтезу, різко знижується кількість вуглеводів у корінні.
Дуже чутливі рослини до дефіциту марганцю - це ярі культури, озима пшениця, картопля, яблуні, кормовий та столовий . буряк , кукурудза, соя. При надходженні марганцю до культури вони отримують необхідну кількість мікроелементів для нормального зростання. У разі його дефіциту у поєднанні з високою вологістю ґрунту та низькою температурою його можуть постраждати озимі.
Після внесення в ґрунт мікродобрива з марганцем підвищується синтез вітаміну С , глютаміну, каротину в овочах та плодових рослинах. Цукровий буряк стає цукристішим, бобові фіксують атмосферний азот.
Аналоги