АгроМен
вул. Тореза 27 б 25005 Кропивницький , Украина
+380506703642 agromen.com.ua@gmail.com Логотип АгроМен
«Інтернет – магазин насіння, ЗЗР, добрив №1 в Україні»
Графік роботи Пн-Пт: 8.00-20.00 Сб-Нд: 9.00-18.00
  • (050)-013-55-19
  • (067)-887-11-63
  • Графік роботи
    • Пн-Пт: 8.00-20.00
    • Сб-Нд: 9.00-18.00
  • Адреса
    м. Кропивницький
    вул. Тореза 27 б
UA RU
АгроМен
Ціна
Тара
Кількість
Сума до оплати:

Соя Професор в Україні 2024 рік (Лідеа)

Товар під заказ
ID: 4322
Зателефонуйте нам


Доставка:
  • Нова пошта
  • Самовивіз
  • Доставка в господарство
Оплата:
  • При отриманні
  • Приват 24
  • На розрахунковий рахунок

                 СОЯ ПРОФЕСОР - ЦІНА, ХАРАКТЕРИСТИКА І ІНСТРУКЦІЇ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯ

Сорт соєвих бобів Професор - це середньо-ранній сорт. Однією з найважливіших переваг даного сорту є величезна стартова енергія, рахунок чого культура швидко входить у зростання та розвитку. Він стійкий до стресів і добре адаптується до суворих умов довкілля. Професор також має високий вміст білка та стабільну врожайність, а найкращих показників було досягнуто в регіонах західної України, а також у Полтавській області. Особливості вирощування сої Професор визначають обробіток у степових та лісостепових районах України. Він має високу стійкість до поширених хвороб та вірусних захворювань.
 

Комерційна інформація

Купить соя Професор – Ви можете зателефонувавши нашим менеджерам-консультантам. Замовити товар через корзину чи написавши нам на електронну пошту.

Ціна на соя Професор на сайті указана за роздрібний об’єм. При замовленні оптового об’єму товару, ціну уточняйте в менеджера.

Оплата товару здійснюється – Наложений Платіж, Оплата на карту Приват 24, Перерахування коштів на розрахунковий рахунок з подальшою реєстрацією ПДВ.

Відвантаження та доставка препарату здійснюється по всій території України компаніями перевізниками (Нова Пошта), а також відвантаження здійснюється з складів компанії.

 

Для отримання консультації та замовлення потрібного товару, дзвоніть нам зараз за наступними номерами:

  • (050)-012-17-47
  • (067)-192-30-86
  • (050)-013-55-19
  • (067)-887-11-63

 

Переваги

Посівний матеріал сої Професор, купити який ви можете прямо зараз, має ряд переваг, які роблять вирощування цієї культури вигідним. Серед них можна виділити такі:

  • Величезна стартова енергія.
  • Мінімум протипоказань для застосування пестицидів та добрив – не рекомендується метобромурон.
  • Стійкість до хвороб вища за середній рівень і до 80% стійкості до склеротініозу.
  • Висока стійкість до вилягання.
  • Не схильний до впливу погоди та клімату.
  • Здатність адаптуватися до умов навколишнього середовища, що змінюються.
  • Урожай має великі потенційні показники завдяки великим бобам.
  • Маса тисячі насіння складає 218 г, що є дуже хорошим показником, одним із найкращих на ринку.
  • Вміст білка до 42% та жиру до 20,7%.
  • Відмінні результати навіть під час посухи завдяки високій стійкості до розтріскування.


Початкова енергія зростання цього сорту надзвичайно висока. У своїй групі стиглості та професор показує чи не найкращі результати за цим показником, досягаючи 9 балів із 10 можливих. Культура в початковий період зростання та розвитку дуже активно витрачає ґрунтову вологу, показуючи чудові темпи. Велике значення має і правильний догляд за ґрунтом і самою культурою, що може включати застосування добрив і препаратів агрохімії, з обумовленими обмеженнями. Зокрема, однією з найважливіших рекомендацій при вирощуванні сої Професор є заборона на використання деяких пестицидів. Зокрема, настійно не рекомендується використовувати пестициди на основі речовини метобромурон. На ринку представлена велика кількість препаратів, тому ці особливості вирощування сої Професор не вплинуть на зростання та отримання здорового, рясного врожаю. Ви завжди можете підібрати в нашому інтернет-магазині добрива для конкретної культури, як і купити посівний матеріал. Соя Професор останніми роками користується все більшою популярністю через стабільно високі врожаї та високу масу 1000 зерен. Сорт сої Професор має відмінну стійкість до вилягання та стійкість до розтріскування, що може значно знизити втрати врожаю. Здатність до розгалуження середня. Сорт здатний нормально рости в суворих умовах, що робить його стійким до перепадів температур і особливо посухи, і зберігає всі свої цінні якості. Одним з них є високий вміст білка – 42% та жиру – 21%. Стійкість до розтріскування вище середнього, що зменшує втрату врожаю під час посухи та надмірного сонця. Результати щодо стійкості до хвороб та шкідників неоднозначні, але у всіх випадках стійкість вища за середню. Соя не має повного імунітету до всіх хвороб, до яких вона сприйнятлива, або навіть до звичайних хвороб, і в деяких випадках може знадобитися хімічна обробка. Проте стійкість до різних патогенів може досягати 80%.

 

Характеристики сої Професор

 

Врожайність

 

Врожайність зерна:

> 46 ц/га

Маса 1000 насінин:

218 г

Дозрівання:

120-125

 

Якісні характеристики

 

Вміст білка:

42%

Вміст олії:

20,7%

Стартова енергія зростання

Дуже високий

Рубчик

Темний

Колір бобів

Світлий

 

Посіву та норма

 

Посів:

Стандартний

Кількість теплових одиниць:

2 600

Степ

65 зерен/м²

Лісостеп:

65 зерен/м2

Полісся:

-

 

Розвиток

 

Зимостійкість:

Вище середнього

Висота рослин:

74 см

Дозрівання:

Ранньостиглий

Стійкість до посухи:

Вище середнього-високий

Стійкість до вилягання:

Високий

Стійкість до розтріскування:

Вище середнього

Здатність до розгалуження:

Середній

Ломкість стебла:

Від середньої до високої

 

Стійкість до хвороб

 

Склеротініоз:

Високий

Пероноспороз:

Вище середнього

Вірусні хвороби:

Вище середнього

Бактеріоз:

Вище середнього

 

Наш інтернет-магазин пропонує широкий вибір та вигідні умови, тому у нас завжди доступний різноманітний посівний матеріал. Соя Професор, продаж якої здійснюється на нашому сайті, дуже популярна через її врожайність та якість. Ми відповімо на будь-які додаткові питання та забезпечимо швидку доставку по Україні.

Аналоги

Супутні товари
Відгуки
Відгуків поки немає. Будьте першим, хто залишить відгук про товар “Соя Професор”

Написати відгук